Malesef forumumuz 3 Ağustos 2012 Cuma akşamı saldırıya uğradı. Üyeler silindi. Hosting ve yedekleme firmalarının beceriksizliği yüzünden olan bize oldu tabii. 7 aydır harddisk yedekleme yapmıyor bile!!! Böyle trajıkomik olaylar ancak Türkiye'de olur zaten.

Yanlış hatırlamıyorsam haziran ayının sonu temmuz başıydı. Belki daha da önce... radmin foruma küçük ama büyük bir şey eklemişti -> T.C. kimlik numarasıyla onay... Merak ediyorum ben ve diğer arkadaşlar T.C. kimlik numaramızı radmine güvenerek eklemiştik. radmin'nin dediğine göre T.C. kimlik numaraları 2 kez şifreleniyormuş tekrar açılmamak üzere. Kendisi bile istese göremezmiş. Pekala forum saldırıya uğradı. Bizim T.C. kimlik numaralarının çalınmış olma olasılığı nedir?

Yapılan o kadar e-ticaret, o kadar rank hepsi heba oldu gitti. R10.net'e yıllarını vermiş bizler Ağustos 2012 de üye olmuş görünüyor. 2012 de üye olmuş bir çocukla aynı tecrubeye mi sahibiz. Emekler boşuna mı sizce. Kanımca radmin'in rankları geri yüklemesi gerekirdi. E-ticaretler sanıyorum önceki olarak ayrılıyor.