zaferben34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özellik olarak güzel almayı düşündüm fakat demoda bulunan firmaları google ile arattığımda demo site iç sayfası çıkmadı seo konusunda zayıfmı acaba diyorum ?
Seo konusudan olması gereken bir çok şey yapılmıştır aslında, seo link, değişken başlık ve keywordslar , sitemep desteği, etiketler ve diğerleri. Google un arama algortimasında çok daha değişik şeylere de önem verilebiliyor (eklenme tarihi, sayfadaki konumu, sayfanın içerikle alakası, pagerank v.b) onun için her firmada ilk sıraya ya da sayfaya geleceğiz dersek bu çok büyük bir iddaa olur.
Ama şunu söyleyeblirim ki

https://www.google.com.tr/webhp?hl=t...pw.r_qf.&cad=b

yukarıdaki linke bakarsanız 579 sonuç indexlenmiş zaten şu an rehberde 180 firma ekli yani nerdeyse tüm firmalar indexlenmiş durumda. Ayrıca ben de inceledim mesela rasgele baktığım ekli olan şu firmalarda ilk sayfalar içindeyiz. (esengaz mühendislik, uşak girma rehberi, tyazılım web hizmetleri, acil çocuk bakıcı aranıyor, 118sakarya.com, mersin bilişim teknolojileri, stellar rent a car, exbilgi v.s)

Ayrıca sonuçlarda çıkan bazı rehberler yine bize ait olan rehberlerdir.
Örn: sektorelfirmalarrehberi.com, marasrehber.com, samsunrehberim.com, gebzefirmarehberi.com gibi)

Saygılarımla..