Ne yani adamlar sana birşeyler anlatmaya çalışıyor sen yok çok kendinizi beğenmişsiniz falan gibi laflar sokarak ortamı germeye çalışıyorsun.Yani amacını anlayamadım bilgi mi edinmek istiyorsun yoksa tartışma mı yaratmak ?
Sen kendi aklından şüphe etmelisin.Birşeyler yazıyoruz önce oku sonra yorumla.
Bak bakalım o yazıdan önce kaç kişi benim hakkımda nasıl yorumlar yapmışlar + ben o yorumu belirli kişilere söyledim onlarda kendilerini biliyor !
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:57:21 -->-> Daha önceki mesaj 15:55:09 --
Bence asıl sizin gibi insanlar buraya nasıl üye oluyor anlamıyorum.Arkadaş bir konu açmış sizin yazdığınız saçma yoruma bakın.Bir şey bilmediği bunun öğrenemeyeceği anlamına gelmez.Bir şey bilmiyor bir şey öğrenmek istiyor kırıcı olmak yerine yapıcı olmanız hem sizin hemde başkaları için daha iyi olur.
@dLiciouS kardeşim burada çok iyi insanlar olduğu gibi çok boş adamda vardır.(genel olarak söylüyorum kimse üzerine alınmasın).Sana olumsuz söyleyen kişileri ciddiye alma.
Şimdi yazacaklarımı hiç bir şey bilmiyormuşsun diye yazacağım.
İnternette html eğitim videoları vardır onlara bak onları öğren kod yapısı ..vb şeyleri
Sonra blogspottan site aç çok kolaydır zaten. Onu kurcala mantığını falan anlamaya çalış.
Sonra wordpress öğren en kolayı odur.2-3 haftada çok rahat öğrenirsin.
Sonra seo denen olayı iyi öğrenmeye çalış çok farklı bir şeydir.ben 2009 den beri okuduğum makalelerin hesabı yoktur.Bu sana çok faydası oalcaktır.
Bu şekilde falan gidebilirsin.
Ne sitesi açacağım dersen neyi biliyorsan o konuda site aç.
Öyle yazılım falan bilmene gerek yok asp.net, php falan (bunları bilirsen senin için iyi olur ama bilmessende bir şey kaybetmessin.)
Hocam valla çok zoruma gitti yav bazı kişiler ezmeye çalışıyor birden şoklama geçirdim ya. Hocam dediklerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim.