ikinci öğretimin harcı kalkarsa puanıda eşit olsun.
sabahın köründe kalkmasınlar

hem gündüz işe girip çalışmakta kolay

.
Ben ikinci öğretim yazmıştım harç parasını göze alarak yazan herkezde göze almıştır zaten ikinci öğetim bi extra hiç olmaya bilirdi bırakın harcı girmemiz bile mümkün olmaya bilirdi
Edit:yani eğer adil olmasını istiyorsanız karcı kaldırmak yerine %50 indirim yapıp 3-4 sene sonra kaldırmalılar. Yoksa ikinci öğretim daha avantajlı ve herkes ikinci öğretim ister...
ballandıra ballandıra anlatmışsınız 2.ci öğretimide gerçek hiç öyle değil şöyle yanlış bir algı var herkeste 2.ci öğretim sabah çalışır akşam okula gider yok böyle bişi bunu %ye vurarsak eminim %10u geçmez bu olay çoğunlukla öğrenciler farklı şehirlerde 2.ci öğretimde okuyor günümüzde Üniversite mezunlarının bile iş bulamadığı bu günlerde 2.ci öğretim öğrencisinin iş bulması ve derslere çalışacak zamanı bulması okulu bitirmesi çok nadir görülür, ders olarakta sınav olaraktahiçbir farkı yoktur 1.ci öğretimden ayrıca 2. öğretimle 1.ci öğretim arasında puan farkı yok ben size burada en az 20 tane 2.ci öğretime 1.ci öğretimden daha fazla puan isteyen okul yazabilirim 2.ci öğretime gelen kişilerin 1.öğretimden hiçbir farkı y ok çünkü onlarda
ÖĞRENCİ herkes bunu iyi idrak edebilmeli diye düşünüyorum adaletin olmadığı yerde eğitimde olamaz.Harç seviyesi 1.ci öğretime çekilebilir o da çözüm fakat 2. öğretim öğrencilerine üvey evlat muamelesi yapıldığıda bariz ortada inş. harçlar artmaz diye dua ediyor şimdi 2.ci öğretim nasıl bir ülkede olduğumuzu biraz açıklamıştır inş. bu yazım