Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
arkadaş bu nedir bi türlü anlamadım ya. virüs bulaşsa anlarım dosya olur kodlara bişi eklenmiş olur bulur düzeltirim. ama yok hiç bi belirti yok virüs ile ilgili. htaccess i yeniden attım şifreleri değiştirdim yapılacak bi sürü şey yaptım ama yok halen daha virüs var diyor google bey amca. Bu bildirimden bişey anlayabilen varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar.
Güvenli Tarama
yesililgaz.net için teşhis sayfası
yesililgaz.net sitesinin şu andaki listelenme durumu nedir?
Site, şüpheli olarak listelenmiş. Bu web sitesini ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir.
Bu sitenin bir kısmı, şüpheli etkinlik nedeniyle son 90 gün içinde 3 kez listelendi.
Google bu siteyi ziyaret ettiğinde ne oldu?
Bu sitede son 90 gün içinde test ettiğimiz 132 sayfadan 12 tanesinde, kullanıcı izni olmaksızın kötü amaçlı yazılım indirilip yüklendiğini tespit ettik. Google siteyi en son 2012-08-28 tarihinde ziyaret etti. Bu sitede en son 2012-08-27 tarihinde şüpheli içerik bulundu.
Kötü amaçlı yazılım, midaugustoperations.pro/, laspector.pro/ dahil 2 alan adında barındırılıyor.
Bu site, AS16265 (LEASEWEB) dahil olmak üzere 1 ağda barındırılıyordu.
Bu site, aracılık yaparak kötü amaçlı yazılımın daha fazla yayılmasına yol açtı mı?
yesililgaz.net, son 90 gündür herhangi bir siteye kötü amaçlı yazılım yüklenmesi için aracılık yapıyormuş gibi görünmüyor.
Bu site kötü amaçlı yazılımı nasıl barındırdı?
Hayır. Bu site, son 90 gün içinde kötü amaçlı yazılım barındırmadı.
Bu nasıl oldu?
Bazı durumlarda, üçüncü taraflar, güvenli sitelere kötü amaçlı kod yükleyebilir. Uyarı mesajı göstermemizin nedeni budur.
Sonraki adımlar:
Önceki sayfaya dönün.
Bu web sitesinin sahibiyseniz, Google Web Yöneticisi Araçları'nı kullanarak sitenizin incelenmesini isteyebilirsiniz. İnceleme işlemiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için Google'ın Web Yöneticisi Yardım Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.