Baştan beri takip ediyorum şu mesajından sonra anladım ki bu konuda tamamen aynı durumdayız üstad. Mesaj atmayı bende sevmiyorum yaşıtlarıma bakıyorum durmadan mesajlaşıyorlar yemek yerken bile.Ya arkadaş bu ne böle bu nasıl bir çılgınlık.
Birde muhabbet açma konusu var erkek arkadaşlarla sohbet ediyorum konu konu açıyor gırgır şamata falan filan aktif olarak da sohbet ediyorum bir kızla konuştuğum zaman bir süre sonra "tamam,haklısın,evet,bencede" böyle kalıyor.
Konuyu takip edeceğim ama konu sonunda edindiğin bilgileri banada aktarırsan memnun olurum.
Artık kafaya takmıyorum ama.Elbet birini buluruz.Okul askerlik bitince olmadı görücü usulü olur napalım
Vallahi hocam bizim burada anladıklarımız,bizim yaptıklarımızla sınırlı.Ben bunu burda anladım yani burda herşeyi anlarız ederiz fakat hiç birşey uygulamazsak öylece bakar gideriz.Eğitim şarttı bunu başardık sırada uygulamada
Malesef bunun bir yolu yok bence.
Benim kız arkadaşımda aynı. Çok sıkılıyorum yani boş şeylere mesaj atıyo. Sıkılıyorum zamanla. Ona diyincede tribi yiyorum. Malesef bu konuda huyuna gitmek lazım kızların. Zaman ayırmıyosun bana diyolar yoksa.
Ne yapalım biz de birini bulunca sindire sindire birşeyler diyip muhabbeti kapatma taraftarı olacağız