cArsi12bjk1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bilirsin ben nacizane fikrimi söyledim.
Fakat bir kıza yaklaşmak istersen utangaçlığın önüne geçiyorsa telefon, bilgisayar gibi iletişim araçları ile yaklaşmalısın. Bende senin gibiydim. Bilgisayar sayesinde kendime bağladım kızı. Hemde hiç kimsenin ihtimal vermediği bir kızdı. Düzgün konuşup yerinde düzgün makara yapacaksın. Hoş konuşcaksın habire iltifat etmiceksin ama olmucak zamanda şaşıracağı zaman iltifat ediceksin. Ararsan bulamazsın kızı. O zaten bi anda gözüne takılacak hoşlanıcaksın. Sana tavsiye şu kız bu kız diye bakarsan bulamazsın.
Hocam bazen o kadar güzel kızlar görüyorum ki resmen bebek gibi desem yeridir,tipsiz şekilsiz insanlarla çıkıyorlar.Tamam o insanları hor görmüyorum fakat çıkan kız sanırım ya parası için ya da gönül eğlendirmek için çıkıyordur.Yani burada aşk olacağını zannetmiyorum.Doğru söylüyorsunuz o kız bu kız diye bakarsam kaybedeceğim.Yerinde muhabbet,seviyeli sözler söyleyerek gerçekten iyi bir ilişki kurabilirim fakat bende o yok işte ya da var ben kendime inanmıyorum

sncr_1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emekliden Deneyimler ;

1.) Kankanın Sevgilisinin Arkadaşlarıyla tanış ( gerekirse facebook'dan bütün kız arkadaşlarına istek gönder )
2.) Dandik Bir Kurs'a git, Bilgisayar , Girişimcilik , ingilizce vs. tarzı
3.) Muhakkak Bulunduğun il'de Üniversite'de okuyan bir arkadaşının Ortamına katıl
4.) tırnak & saçlara dikkat : )
5.) Bu Aşamaları Geçtikten sonra geniş bir arkadaş çevresi edineceksin aralarından seç beğen al sadece birisine ilgi gösterme hepsine aynı sevecenlik ile yaklaş.

yaw abi bunlar beni aşar uğraşamam öyle şeylerle diyorsan , Sokakta , Yolda , Çarşıda yada cafe'de gördüğüm kızlara açılmak istiyorum direk mevzuya girmek istiyorum diyorsan 2-3 Bardak Tekila senin işini görür : ) Ama Dikkat et kızları korkutma.
Hocam mükemmel öneriler fakat ölmek istemiyorum