Baya ilginç bir durum, yaş 20 deneyim oranı düşük yaşadığınız çevre ve sosyal ortamla ilgili bir durum zannedersem.
Ciddi ilişki arayışı için, konu içeriğiniz yanlış bir kere. Ne istediğinizden yani kendinizden eminseniz, "abi seviyorsan, git konuş!" taktiği ideal yani.
Biriyle tanışmak, konuşmak bunlar doğal şeyler. Göz göze geldiğiniz insanı; zaten tanımıyorsunuz, kendinizi ifade ettiğinizde sizi reddetse bile kaybınız büyük olmayacaktır.
İşin özü, önemli olan izlediğiniz yol sempatik olmaktan kaçınmayın derim.

)
Hocam burada çevre de var sosyal alanda fakat kişiliğim bu tarz şeyler için biraz zayıf olduğundan dolayı hep geri planda kaldım.İkinci sloganım 'seviyorsan git konuş' bunu da panoya astım.
vur kaç taktiği her zaman işe yaramıştır. aynı göster ama elletme gibi.
bir gün yüz ver ilgilen, bir sonraki görüşmede normal davran, bir sonrakinde yine ilgilen. bir süre sonra sen onun değil o senin peşinden koşmaya başlayacak. tabi o da senden hoşlanıyorsa yoksa havada takla da atsan boş.
Bu tarz biraz köpek muhammelesi gibi geldi bana ama böyle olanlarını da çok tanıyorum.Aynı şekilde bir arkadaşım bunu yaptı.Önce kızla o kadar ilgilendi ki kız onu çok sevdi,sırılsıklam aşık oldu.Sonra hiç bir zaman yanına gitmedi hep o kız geldi,herşeyi de yaptı.Üst baş aldırdı resmen kullandı.Daha sonra zararlı çıkan o oldu kız onu bıraktı,bitirdiler.
Amacım asla bu değil ben karşılıklı birşey arıyorum herkes gibi...Ben onu seveceğim o beni sevecek beraber mutlu mesut yaşayacağız
Tüm arkadaşlarıma görüşlerini bana sundukları için teşekkürlerimi iletiyorum.