a2ad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yolda gördüğün kıza ne hareket yapacan çılgın mısın
Hareket yani atak anlamında demek istedim.Bir yerde karşılaşıp,ona karşı duygularımı söylemek,içini dökmek gibi birşey..

GOKBERK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir tavsiye verim ;

Hayatta en az utandığınız konulardan en çok utandığınız konulara doğru tek tek yapın bir anda değil alıştıra alıştıra kimi insan arkadaşlarıyla beraber şarkı söylemekten veya dans etmekten utanır böyle küçük savaşları yenerseniz büyük güçlükleri yenmeniz daha kolay olacaktır hocam.
Hocam bu tavsiyelerinizle yenecek gibi duruyorum umarım sizin sayenizde bu olayı çözmüş olurum.En çok utandığım konulardan biri ise,bir düğünde dans etmekti.Bunu daha 2 gün önce cesaretimle çözdüm.Belki bu kız işini de cesaret sayesinde yenerim.Ama gerçekten verdiğiniz tavsiyeler süper.Bunlar %100 işi yarayacak cinsten ki bunları deneyeceğim.

Ben kızların yanında böyle şey gibi yani lağbali olan tiplerden değilde böyle cool takılan yani ağırdan alan tiplerdenim.Yani kız beni ağır görsün diye elimden geleni yapıyorum.

Ben şuana kadar hep arkadaşlarım sayesinde kızlarla çıktım.Hiç bir zaman istediğim gibi olmadım,hep onların gördüğü kişi gibi olmaya çalıştım.Bu konuda ki en önemli şeylerden biri ise bunu yenip birkaç kişinin desteğini alıp,tek başıma adım atarak bu işi yapmaktı.Bunu de sayenizde deneyip göreceğim..