LucaToni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu notlarda sizin çok profesyonel biri olarak hayal etmemek gerçekten mümkün değil.

Ben bu yöntemleri hiç denemedim.Sosyal olmak için çok çaba gösterdim.Ben biraz seçici biriyim.Her önüme gelen kızla çıkmak istemiyorum.Belki karşı cinste aynı şekilde bu düşüncenin içerisindedir ki onu bilemem.Paraşütle atlamak vs. vs büyük ücrete tabii olan etkinlikler benim ve arkadaşlarım için hayal gibi birşey. bu en basiti olan kafe yöntemiyle kandırmayı çalışırken bile çok acemi kalıyorum.

Yani aslında ben şöyle biriyim.Her türlü konuyu konuşacak tarzdayım(kızla buluşmadan önce) yalnız kaldığım anda kitlenen,düşünen biriyim.Bu yüzden kızlara karşı açılamıyorum.Ne yaptıysam bunu başaramadım.Konuşmayı fazla sevmeyen,hele karşıma kız çıkınca kitlenip kalan bir tipim.Bu yüzden,bu olayı nasıl aşacağım hakkında bilgi verirmisiniz.
Şöyle bir tavsiye verim ;

Hayatta en az utandığınız konulardan en çok utandığınız konulara doğru tek tek yapın bir anda değil alıştıra alıştıra kimi insan arkadaşlarıyla beraber şarkı söylemekten veya dans etmekten utanır böyle küçük savaşları yenerseniz büyük güçlükleri yenmeniz daha kolay olacaktır hocam.