Yorumun için sağol.
Elimden geldiğince sosyal olmaya çalışan biriyim,asosyal değilim ya da ben öyle düşünüyorum.Dışarıdan asosyal gibi gözüküyorum belki de öyleyimdir.Kızlarla oturup çay bahçelerinde birşeyler içiyoruz.Genellikle o kızlar benim çıkmak istemeyeceğim türden ve çok sevdiğim yakın bir arkadaşım oluyor.Bu yüzden hiçbir karşı istekte olmuyor.Ama bu önerinizi denemeye imkan buldukça gayret göstereceğim..
Hocam şöyle söylim o zaman kendini sınırlandırma sürekli aynı ortamlarda takılma mesala arkadaşlarınız ile kamp kurabilirsin şehir dışına çıkabilirsiniz illa ki birine rastlayacaktırsınız bu yolculuklarda bir eş olmasa bile bir dost edinmeye bakının çünkü onların arkadaşı arkadaşlarının arkadaşı derken mutlaka kendinize uygun birini bulursunuz bulamazsanız bile yeni dostlar edinirsiniz bu da bir mutluluk kaynağıdır benim için mesala. Kendinize küçük kaçamaklar, bende yapim ediyim dediğiniz şeyler yapınız.
En basitinden en yakın arkadaşım paraşütten atlamak için bulunduğumuz yerde tanıştığı arkadaşı ile zamanla ( tabi birbirini tanıyarak ) birlikte oldular.
Kısacası zevk aldığın sosyal alanları en verimli şekilde kullanarak kendinize uygun bir kişi bulacağınıza inanıyorum.