Ayrılmak istediğimi belirtmiştim. Siteleri gezemiyorum kimsenin mağdur olmasını istemem bu konuyu daha fazla da takip edemeyeceğim konu sahibi ilgilenirse sevinirim
gereken yapıldı. teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:11:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:07:27 --
Kesinlikle katılıyorum.
Şimdi birisi grup kalitesi düştü diye çıkalım desek konuya yazmayacaklar adamlar durduk yere niye bizim sitemizi haksız yere gezsin. herkez mesajları tek tek okumak zorunda değili konu güncel olması lazım.
Bu arada konu sahibi gelirse benim sitemi kaldırırsa sevinirim sitem kaldırılana kadar gezinti yapmaya devam ediyorum.
İsteğiniz üzere sitenizi kaldırıyorum. Burada herkes aklı başında insanlar hak yiyecek birileri varsa bunun yolu da var. Alexa toolbar kurmadan da gezebilir.
Ben fırsat buldukça forumu takip edip düzenlemeler yapıyorum. Gruptan çıkacaklar söyleyebilir bende çıkarırım. Siteleri gezmeyenleri yakaladıkça gruptan çıkarıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:17:53 -->-> Daha önceki mesaj 21:11:53 --
88.2XX.49.245 ip ile gezinmeye başladı.