Hocam aşağıdaki konumda, sizin konunuz ile alakalı bir paylaşım yapmıştım. Resimlerde kural şöyle işliyor resimleri aile ortamında veya iş ortamında açıp bakabiyorsak sorun olmuyor çalışanların değerlendirmesi bu yönde oluyor hocam.
İllegal A, B, C Sitesinde AdSense Reklamları Var Ben AdSense Yayınlayınca Banlanıyorum Diyenler
AdSense kullanıcılarının genelde hataya düştükleri konulardan birtaneside budur. " Şu sitede var, bu sitede var, ama şu site yayınlamış " demeniz kuralı değiştirmez. İllegal başka bir sitenin yaptı AdSense yayını daha şikayet edilmemiş olabilir veya AdSense çalışanı görmemiş olabilir.
Örnek vermek gerekirse, uyuşturucu madde satmak Dünyada yasak ama binlerce kişi bu yasak maddeyi satmakta ama bu uyuşturucu madde satımını yasal hale getirmiyor değil mi?
https://www.r10.net/google-adsense/82...iz-destek.html
Bu konuda bende konulara özel uygulama hazırladım ve istediğim sayfalarda adsenseyi yazaklıyorum. Bu tarz görüntülerde dahil. Mantıklı konular var ama tutarsızlık çok fazla, Üstüne gereksiz gitmeye gerek yok. uymak lazım