WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu uzak durulması gereken bir firma olduğunu mu gösteriyor? yoksa Alan Adı Kimlik Uyuşmazlığı / Sahtekarlık masası ilgili sizin sorunuz olduğunu mu gösteriyor.

Payapal ile iligi uyuşmazlık vardır Ödeme tamamlanmamıştır yada kimlik bilgileriniz de sorun vardır. Burada uzak durulması gereken firma değil müşteri.

Domain.com'un eski panel de hiç bir sıkıntı yok tu yeni panel'lin de sıkıntısı yok, sadece yeni panel e geçiş işleminden kaynaklanan hatalar var. Suçlu domain.com yeni panel sistemi değil yani aynı panel sistemi binlerce firmada kullanıyor.

olay, Eski panel den yeni panele adam akılı aktaramamaları.

Sorun yaşan herkese ve yaşayacak herkese geçmiş olsun
Evet benim açımdan uzak durulması gereken bir firmadır! nedenine gelince adım soyadım ile kayıt oldum kredi kartım ile müşterinin istediği domaini satın aldım ns leri girip siteyi aktif ettim bir gün sonra müşteri sitenin kapalı olduğunu söyleyince panele giriş yapmak istedim ancak böyle bir hesabın kayıtlı olmadığı yazıyordu. Mailleri kontrol ettiğimde hesabımın silindiğini gördüm. domaini sorguladım boşa çıkmıştı name.com dan tekrar satın aldım aynı şekilde ve hiç bir sorun yaşamadım demekki sorun ben de değil firmadadır...