[QUOTE=weylantyutani;1065674294]
evet bizim klavuzlarımız belli Aziz Nesin,Nazım Hikmet Ran,Mahir Cayan,Deniz Gezmiş,Karl Marx,Şeyh Bedrettin,Mustafa Suphi Zaten bu Yüce insanların hepsının fikirlerı çümüş haklısın tabi bu adamlar "Biber Gazı %100 Doğal" demiyorlar siz bu geri kalmıslıkla devam edin elbet birgün ezilen halklar uyanıcak[/QUOTE]
Koyu olarak işaretlediğim yazıyı hala Nasıl yazıyorsunuz ?
Bu Halka Aptal diyen bir insandan Bunu duymak trajikomik yani..Tamam Bir eğiliminiz var fakat o eğilimi kaldıracak fikriyatınız varmı onu tartışırım işte Halkı savunacaksın Halka Aptal diyeceksin Bu Ne perhiz bu ne lahana turşusu !!
Aziz Nesin Dediğin Kişi Koskoca Bir Din e hakaret etmiş biridir Benim Zikriyatımda Adam Kelimesi Bile ağır gelir ona.. Kabe ye Genel Ev diyen Karaktersizlikte biridir Git Mezarının toprağını öp hadi..
Eğer Ki senin Fikrin ve özgürlük tanımın benim fikrimi ve özgürlük alanımı kısıtlıyorsa ona özgürlük denmez., sen birşeye inanmıyor olabilirsin inanç unsurların mitoz bölünmeden ibaret olabilir ( şahsına demiyorum ) Ama kalkıpta benım inanç direklerime saldıramazsın.. Aziz dediğin kişi Yıllarca bunu yaptığı halde poh pohlandı servet kazandı bu sayede hemde % 90 Müslüman bir toplumda Yaptı bu çürümüşlüğü,Neden İpini çekmediler çünkü benim gibi inanmak zorunda değil dediler ama o öyle demedi saldırdı da saldırdı bu seferde aptal olmasalar kitabımı alıp benı zengin yapmazlardı dedi..
Kim Aldı ben mi aldım kitabını hayır Kime dedi o zaman Aptal diye ? O zaman aynaya bakacaksın gerçeği göreceksin..
Biber Gazından Muzdaripsen Kanuna Kurala Uyacaksın Bende vatandaşım Bana sıkmadılar Bir Kere,Neden Anlımda Onlara Oy verdim mi yazıyordu hayır kurallara riayet ettiğim için ..
O zaman Bibergazının %kaçı organik dye içimde tereddütte olmaz tabi onu düzen bozamaya çalışanlar hesabetsin derim çıkarım işin içinden ....
konuyu siz ve sizin gıbı dusunenler buralara gedirdi. Otur biraz aziz nesinin kitaplarını oku hadı gectım okumayann bir mılletız ac youtubeden biraz video izle barı konusmalarını. Ben sizin gibi kayun gibi yasamaya bu hukumetın her dedıgıne tmm dıyıo sesımı cıkartmamaya devam etmıycegım sesımı her yerde her sekılde olabildıgıne sıkartcam siz bu sacma olaylara bu sekılde sesiz kalmaya devam ettıkce daha basımıza neler gelıcek acaba bn 18 yaşımda olmama ragmen duzende bir sıkıntı oldugunu fark edıyorsam emını bnde yasca buyuksunuzdur sizin bunu daha once fark etmenız gerektı. Duzen Bozulmaya calısmıyor bu arada duzen zaten bozuk biz bunun farkındayız ve sesimizi eylemlerımızle cıkartıcagız. Gelelım tekrar Bu harcların kaldırılması konusuna bu "Hizmet" değil acık ve net bir şekilde Oy toplama telaşıdır