Merhaba sitem için bir tema yaptırçem v1 diye psd var elimde tasarımcı arkadaşlarda elinde güzel ve sitelerde satışını yapmadıgı tema tasarımlarını sunmasını pm olarak ve seçtigimiz temalardan blog ,haber ,portal vb tema tasarımları yaptırılçek devamlı çalışaçak ve yaptıgı tasarımları bize özel olçek ve son olarak lisans olarak sitelerde satılaçak v1 taması blog olarak başlıçez blog v1 temasını arakanlı müslümanlar için tema satışa sunulaçak toplanan blog v1 temasından satışından toplanan paranın kaç tema satışı yapıldıysa tamamını arakanlı müslümanlar yardım hesaplarına yatırılaçak amacımız ilk işimizde kazanclarımızı açlık ve sefalet içinde yaşıyan arakanlı müslümanlara yardım edmek her işin başında hayırla başlamak en dogrusu ben heb öyle yaptım ve bu işimizdede İslam alaeminin bu açlık içinde yaşıyan ve her gün müslümanlarının açlık yüzünden ölmesine göz yunmamalıyız insanlık için böle bir fikir düşündüm sizlerinde bu konuda duyarlı olmasını ve bir takım faliyetlerde bulunalım ve yardım edelim.