dreamer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle çalışçakmı deneyin bi
Hocam c++'da integer string kontrolünde sorun çıkıyordu php'de tam olarak bilmiyorumdum teşekkür ederim fakat kod çalışmadı tüm herkesten tüm mesajları sakladı ve mesajı yazanın üye id'lerini yan yana bastı sadece

mertdinler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir ücret talep etmeyecektim merak ettim ne kadar vereceğini sadece tek satır kod bunu halleder...
query_posts('author='.$current_user->ID);
eğer giriş yapan kullanıcı yoksa 0 a eşitlenir ve bütün kullanıcı mesajlarını görüntüler. Onun için bir if kontrolü ile eğer 0 a eşitse hiç o id sahip olmayan bir id ye eşitleyin yada bir kullanıcı açın örneğin adı konusuz olsun bu konusuz kullanıcımızın id side 2 olsun
$uid = $current_user->ID;
if(!$current_user->ID){
$uid = 2;
}
query_posts('author='.$uid);
gibi
Not: Bu kod while den önce gelmeli.
Türlü yollar ve eklentiler denedikten sonra kafayı yemek üzereydimki tam bugünlük pes ettiğim anda Allah gönderdi sizi heralde mucizevi bir şekilde tek kod gerçekten işi çözdü

ama bu kodun işlevini tam olarak anlamadım madem tek satırda hallediliyor neden kaç saattir arıyorumda bulamadım onu hiç anlamadım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:51:39 -->-> Daha önceki mesaj 23:39:39 --

şimdi anladım hocam sanırım kod o kullanıcının tüm mesajlarını ekrana basıyor fakat benim isteğim tam olarak bu değil

yazar diğer yazarların yazdığını görememeli kategorilerdede görememeli benim yapmaya çalıştığım kodu kategori gösterim sayfasına ve post gösterim sayfasınada uyarlayıp yapacaktım fakat sizin verdiğiniz kod maalesef tam olarak işi çözmedi