BurakK. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isteyen ordanda alabilir sıkıntı yok sende ye koçum 60 liraya iki tane büyük boy almışım 2 şifreden birini kullanıp birini satmışım çokmu ? işiniz gücünüz yok zaten
Ben burada satış yapmayın demiyorum. Satış yapabilirsiniz, ancak 14,90 liraya büyük boy sosyal pizza alınabilir ve yanında şifre alabilirken 15 TL ye yüksek fiyata satmanız şaşırtıcı olduğunu söylemek istedim. Dahada örnek verebilirim.

Ayrıca, baltalama yaptığımı söyleyen arkadaşlar, herhangi bir satışta fiyatı yüksek olduğunda yorum yaparken bu konuda farklı açıdan yaklaşarak yorum yapmama baltalama sözcüğünü söylemeniz gerçekten çok düşündürücüdür.

Dipnot: Konu dışında yorum yapıp mesaj sayınızı yükselteceğinize, fiyat veya satış hakkında yorum yapmanız daha mantıklı olur. Sizde şunu unutmayın, satılan ürün üzerine her türlü (yıpratıcı, küçük düşürücü, kişiye özel vb. haricinde) yorum yapmak serbesttir. Serbest piyasa (umut arkadaşımıza) yoruma kapalı bir alan değildir hatırlatırım...

Lütfen karşılıklı atışmaya dönüştürmeyiniz ve satış üzerine yorum yapacaksanız o şekilde yorum yapınız...