Eevet haklı olabilirsin ama şu var şimdi bir kişi neden web site açar konusu zaten açtığı siteden bellidir.Blog açan biripek sanmam ki para kazanmak için açsın zira en az kazananlar bloglardır.Ama bir adam hadila iyilik olsun bende p..rno site açam demez bunuda para kazanmak için açtığı bellidir.Ama şuda var bir blog siteside iyi gidince insan ister istemez bu gidişattan faydalanıp para kazanmak ister ben gibi.Adsenseden beklentimiz var tabi ki verdiklerinden memnun değiliz.Sonuçta mantık olarak bir reklam firmasıyla anlaşılsa belki daha fazla verir.Ama nedendir ki bir çok webmaster türk reklam firmalarına güvenmiyor güvenemiyor adsense az versede tamah ediyorlar.Adsenseden bundan faydalanıyor.Misdal şöyle benim hatunun bir marketten çalışıyor ve aylık 400 tl sigorta yok peki bu paraya çalışılırmı ama şu sorun var durdugu köy ufak ve iş imkanı yok diğer işverenler ise ya parayı vermiyor yada daha az veriyor oda mecburen ya çalışmıcak yada markette devam etcek bizim davada bu ya adsense olcak ya da türk firmaları daha sağlam olcak...Benim görüşümde bu