Xspeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence trade puanı yüksek olan sizden talep eden kişilere kuponu para almadan yollayın,onlar tuttugunda size ücretini içinden gönderirler kazanacaklarsa sıkıntı olmaz...

100 TL bassalar kupona zaten 2000 TL kazanırlar minumum dediginiz oranda sizede 100 TL ücret gönderirler sizde kendinizi ispat edersiniz.

Sonrada burda satarsınız,ancak ben şahsen 25 vericek %100 kuponu bilsem tüm paramı basarım burda 80 TL kovalamam
Görüşünüz saygı duyarım.Bende yabancı birinden aldığım için haliyle başkalarına satıyorum.Yukarıdaki arkadaşımıza da teşekkür ederim.Hocam isteyen riske girer istemeyen girmez kimseye zorla satmıyorum.Herkesin profili gitti msnemde trader dağıtan kişi sayısı cok fazla.Sonucta ortaya kumar koyuyoruz.Dileyen alır dilemeyen almaz kumarı parası olan oynar.Daha fol yok yumurta yok.Herkes hırsız *********** sayıyor.Bilip bilmeden atıyorlar.*********** diyenlerden biri ödeme yapıp gerçeği görse keşke.Aranızda para toplayın birisi alsın gerçeği deneyin Ek olarak; Basacağım para ne olacak? Diyen arkadaşlar parasına güvenen oynasın.Maç parasını geri alacağınızı iade ediyorum ama basacağınız miktara karışamam o benden çıkar.