Merhabalar,
Bu konu hakkındaki son yazımdır. Sadece şöyle bir bilgi vermek istiyorum ki "ilgili kitabı ben yazmadım". Ben sadece bilgimi paylaştım ve insanlar tercih edebilirler diye de ve özellikle forumun bu bölümü ile alakalı olduğu içinde bağlantı verdim.
Ben burada kimseye izahat vermek yada kendimi ispatlamak zorunda değilim. İyi niyetimin bir göstergesi olarak bunlarda açık olarak yazımaya ve bilgimi paylaşmaya çalışıyorum.
Bu forumda yeni yazıyor oluşum, bu forumun kimyasını şimdilik tam olarak bilmiyor oluşum tabiki konuları, usulübümü ve adabımı etkiler. Sizler beni tanımıyorsunuz ve bende sizleri tanımıyorum. O yüzden bazı artislik yazıları görmemezlikten geliyorum.
Misafir olduğum bir yerde böyle bir durum ile karşılaşmak şu aşamada beni üzüyor.
Yinede kendime kızıyorum. "Herkesi kendin gibi sanma".
Diğer r10.net sitesinin değerleri üyelerini ayrıu tutuyorum ama "*** böceğine misafir olma, olacaksan da kızma... sana pis gelen ona mis gelir" lafını da tekrar tekrar yineliyorum.
Önceden de belirttiğim gibi konudan ayrılıyorum ve bir daha yazmayacağım. Arkadan laf etmeyecek ve bana söz hakkı doğurtmayacak kişilere şimdiden ve peşinen teşekkür ediyorum.
Bilginize,
İyi çalışmalar