İşinize karışmak gibi olmazsa bir önerim olacak.
Diğer bot sistemlerinde site sayısına göre aylık bir ücret ödeniyor. Örneğin 10 siteye kadar 50 TL, 20 siteye kadar 80 TL veya Sınırsız 120 TL gibi. (rakamları örnek verdim.)
Bu şekilde yapsanız bence daha mantıklı olur. Çünkü oyun sektöründe ciddi anlamda yer alan kişilerin birden fazla sitesi var.
Ayrıca sisteme onarcade scriptinide entegre edebilirsiniz. Onarcade de baya kullanılan bir oyun scripti.
Merhabalar, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Öncelikle şu an gördüklerinizin bir başlangıçtan ibaret olduğunu belirtmek istiyorum. Gelecek fikir ve ihtiyaçlara göre oyun sitelerinin her pikseline el atacak planlarım var. Ama tabii bunlar zaman ve boş kafa gerektiriyor. Gelecekte çok daha güzel şeyler olacak.
Fiyat mevzusuna gelince; kalite ve desteğine göre bu fiyat çok uygun. Bahsettiğiniz sistemlerden birinin fiyatlandırmasına demin baktım. Tek site için
aylık 30TL isteniyor. Bizde ise
yıllık 25TL. Ve oradaki oyun botu sayısı
7 iken bizde
64. Orası tüm sitelerle uğraşmak zorunda biz sadece oyunlar siteleriyle ilgileniyoruz. Bu da desteğimizin ve BotChicken'ın kalitesini katlıyor. Şu an bazı eksiklerimiz olabilir; havuz oluştuma, full otomatik bot yapısı, takipçi gibi. Fakat bunlar da zamanla olabilecek şeyler.
Fiyat konusuna ekstra bir bilgi vereyim. Şu an tek seferde 2 lisans alana 1 tane de hediye ediyorum. Eğer çok sayıda lisans almak isteyen kişilere de site sayısına göre 15TL'ye kadar dürüşüyorum. Örnek verirsek 150 sitesi olan birisine 15TL lisans başı teklif verdim. Toplam yıllık bu
2250TL eder. Yani 2250TL'ye bir sene boyunca bot ihtiyaçlarını bizim sistemden ücretsiz destek ile karşılayabiliyor. Yine bahsettiğiniz bir sistemden 50 lisans 200TL, 3 aylık -- en büyük içerikli paket bu idi. Yani 150 sitesi için toplam ödeyeceği miktar 3 * 200TL = 600TL, 3 aylık. Bunu da 4 ile çarpıp 1 senelik fiyatı elde edelim 4 * 600TL =
2400TL eder. Yani yine BotChicken'dan fiyat olarak fazla bot sayısı olarak az. Ama bu teklifi çok görenler de oluyor. Tanesini de 5TL'den mi vereyim yani?
Henüz onArcade için bir kullanıcı isteği gelmedi. Geldiğinde uyarlama işlemini yapacağım. Şu an aslında hali hazırda var. Fakat test yapacak yer bulamadığımdan onArcade kullanan birinin gelmesini bekliyoruz.
Gönderiyorum, teşekkürler.