Hiç ölmeyecek ilk akla gelen sektörler:
1-Kadınlara yönelik siteler,
2-Sağlık Sektörüne ait siteler,


Açıklamaları:
1- Türkiyede kadınlar internetin çocuklardan sonraki en bilinçsiz kullanıcılarıdır.
Sitenizdeki reklamlara tıklama ihtimalleri çok yüksektir. Peki niye çocuk sitesi degil dersende: çocuk sitelerinde çok fazla reklam çıkmaz hemde çok masraflıdır flash oyun sitelerinin sunucu masrafları saldırıları vs vs.
Her dönem internette kadınlara yönelik bir ürün çıkar ve deli gibi reklamlara para yatırırlar. Örnegin şu an dönen reklamlar "haman otu", "argan yağı", "Afrika mango" vs vs.
Geçen dönemlerdede " hatay biberi " , meksika biberi, elma krom vs gibi ürünler vardı...
Birde şu saatten sonra kadın kelimesinde belki üste çıkamazsın ama "hamam otu yağı kullananların yorumları" gibi bir kelimede zirveyi oynayabilirsin. Belki günde 100 kişi gelir ama tık ücreti çok dolgun olur.

2- Sonbabah- kış dönemi sağlık söktürünün sezonudur. Çok fazla reklam çıkar.
Daha çok bayan ziyaretçiler gelir ve reklamlara tıklanma oranı yüksektir. Hele estetik kelimesinde üst sıralara çıkarsan aylık çok güzel para kazanabilirsin.