SauroN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafanıza takılanı anlıyorum bende cok yaşadım cünki bu ürün için degil genel olarak. yani illaki 2000 TL ile 200 TL yapabilecegi şey cok farklıdır yinede aklınızı karıştırmak istemem ürünü ve kötülüyorum ne övüyorum ürün satacaz diye insanları kandırmak dogru bi durum degil. magazada satılması kolay bi telefon en nihayetinde bi amca geliyor dokunmatik kullanabiliyo oo süpermiş işimi görür diyor gidiyor.

Ama yani devir sonucda internet telefon devri sadece konuşma amacıyla almayan bi cok insan var hepimiz gibi illaki araştırmak gerekiyor.

bi kaç saat içerisinde istanbul'da elinize ne zaman ulaşır bilgisini size vereyim. oturdugunuz semt neresi acaba ?

Bilet bulursam zaten istanbul satışlarını elden teslim etmek daha mantıklı geliyor banada
Küçük Çekmecede oturuyorum elden teslim çok iyi olur.Bundan önce çin malı n8 almıştım geçen sene,internette bir sürü abartılı abartılı özellikleri yazıyordu inanır mısınız telefon elime geldiğinde aramaktan başka hiçbir şey yapmıyordu ne kadar pişman olduğumu anlatamam.Tekrar pişman olmak istemiyorum ama içim ısındı yani telefona almak istiyorum.