Dün marmara foruma gittim kızımıda yukarki oyun salonuna götürdüm neyse oynadık vs bende dedim uzun zamandır oynamıyorum bir street fighter oynuyayım dedim 3 boyutlu olarak neyse başladım oynamaya bir baktım kolun topu elimde kaldı içindeki demir ise parmağımı 4 cm kadar kesti bayada bir kanadı aldım topu ordaki görevliye götürdüm dedim ki böyle böyle oldu zaten yapıştırmışsınız daha öncede çıkmış muhtemelen dedim benim parmağım önemli değil de Allah korusun bir ufak çocuk gelir oyna daha kötü olur dedim verdim topu döndüm arkamı baktım orda ki zilli yanındaki elemana beni göstererek gülüyor sanırım işte oynarken elini kesmiş vs şeklinde bende gördüm geri döndüm dedim alırım o elinde ki topu ******* .... dedim. çıktım yine kızımla basket oynucaz baktım topu almışlar elinde de bir yapıştırıcı gidip kola yapıştırıyor en son sinirlendim dedim ki olm bak harbiden o topu alırım teker teker ******* çağır servisi gelsin kolu değiştirsin dedim sonra gitti şimdi o firmanın sahibine ulaşmaya çalışıyorum ama bulamadım firma adını..