amerika artık dünya lideri filan değil bunu kafanıza sokun. yıllardır tv de, gazetelerde dayatılanları yutmayın. amerika 2008 de iflas etti, çin'den aldığı borçlar ile ayakta durmaya çabalıyor. suriye'ye bile saldırmaya cesaret edemeyip Türkiye'yi kullanmaya çalışıyorlar. Gaziantep vb. yerlerdeki patlamalar kasıtlı çıkarılıyor. şehit haberleri tvlerde 1 kere değil, aynı haber 10 kere işleniyor milletin psikolojini bozmak, sinirlerini tahrib etmek için. amerika'nın sonu gelmiş, hala amerika şunu yapar bunu yapar diyen zihniyet var.

bir millete, farklı bir milletten fayda gelecekse, bunun gönüllerinden gelmesi gerekir. Bu da ancak İslamiyet ile mümkündür. amerika bize müttefikmiş, çıkarlarına hizmet etme bakalım İran'dan farkın kalıyor mu!

burdan sonrası biraz alakasız.

insanlık için çalışmayanlar bana uzak olsun. bir mahalle de bile bakkal açıyorsan, burada amacın %100 para olmamalı. millete hizmet olmalı. öyle reklamlar da gösterirler, çocuğumu okutuyorum vatana hizmet ediyorum diye. bırak arkadaş fazla maaş alsın diye okutuyorum desene. bu hizmet anlayışının Osmanlı'nın tamamı dahil 1945 yılına kadar Türkiye'de devam ettiğini düşünüyorum.