rey_joven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme kararını anlat...

Beşiktaş'ın eski Teknik Direktörü Tayfur Havutçu hakkında Beşiktaş-İBB maçında şike yaptığı gerekçesiyle 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi. 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

Demirören yönetiminde Beşiktaş As Başkanı olan Serdar Adalı'nın Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş-İBB arasında oynanan maçta şike yaptığı gerekçesiyle 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası talep edildi. 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı. 250 bin lira para cezası aldı.

brahim Akın hakkında ise FB-İBB, BJK-İBB maçlarında şike yaptığı, Trabzonspor-İBB maçında ise teşvik primi aldığı gerekçeleriyle toplam 4,5 yıla kadar hapsi istendi. 1 yıl 6 ay ceza aldı.
Yazık o zaman zorla kupa aldık akın 1 gol attık ne diyelim siz şerefli galbiyetlerinize devam edin o zaman bu mactan sonra ne diyeceksiniz bilmiyorum ama