PHP için kursa gitme bir set al çalış, kitap al çalış.. kodların mantığnı çözünce gerisi gelir zaten... Hocaya derse gerek yok paranı çarçur etme boşa zaten gideceğin kurs muhtemelen PHP nin sana P sini zor verir...
Tavsiyem kurs yerine özel ders görmen. forumda özel ders veren arkadaşlar var diye biliyorum.
Ben tek başıma çok çalıştım ama bir yere kadar, yardım almadan olmuyor.
php olsun diğer yazılım dilleri olsun bunları öğrenmek ve kavramak kolay değil bunu sana ne eğitim setleri nede kurs sağlar hocam uzun bir süreç bu phpyi iyi kavramak ve yazabilmek kolay bişi değil yani eğitim seti - kurs filan size ancak mantığını anlayabilmenizi sağlar gerisi sizin yeteneğinize e çalışmanıza kalmış tamamen en yararlı ders özel olarak alınacak olan derstir bence birebir derslerde daha hızlı ilerlersiniz php kesinlikle htmle filan benzemez onu tekrar belirteyim.
Kendimden örnek vereyim, 1,5 ay oldu phpye başlıyalı daha önceden c#bilgilm olduğundan hızlı öğreniyorum ama,
Kursa para mara verme sana sadece mantığını öğretirler, git al php kitaplarından başla yaptıkları örnekleri,uygulamaları kendin yapmaya çalış ve üzerinde değişlik yaparak kendin bişeyler katmaya çalış. mantığı öğrenmiş olacaksın.
sonra internette istemeyeceğin kadar videolu eğitimler var indir-izle ne nerelerde nasıl kullanılmış. sonra tekrar bu işlemleri kendin yapmaya çalış. basit birşeyler yapabilecek duruma geldikten sonra kendin örnek veriyorum bir blog scripti yapmaya çalış.
zaten r10da çok sağolsun hakları ödenmez arkadaşlar çok yardımıcı oluyor takıldığın yerleri sor. baktın yapabiliyorum kendi kendine diyince zaten hevesin kat kat artıyor hal böyle olurken kendini geliştirmeye çok hızlı devam ediyorsun.
Ben böyle yapıyorum, tabiki php uzmanı arkadaşlar daha iyi bilirler, ama benim fikrim budur. Çalışmalarında şimdiden başarılar diliyorum.
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
İlk olarak kitap ile başlamak istiyorum kitapta konu konu ilerleyeceğim uygulayarak yapamadığım çözemediğim yerlerde internetten uygulamalı videolara bakacağım.Sizce
http://www.hepsiburada.com/Liste/php...egoryId=211651 burada Erkan Balaban'ın PHP ve MySQL kitabı var sizce bu kitap nasıl ? veya internetten videolu dersleremi bakmalıyım hangisi daha iyi olur.