Mrb arkadaşlar benim bir sorunum var onlarca PR sı yuksek (PR 4-5-6) sitelerden guncel sıtelerden makale almama rağmen sıralamam dahada düştü hıc bır faydası olmadı backlınklerde bıle gözukmuyor bu makalenın hıc bır faydası yokmu ya
Merhaba makale tanıtım yazısı alırken sitelerin pr değerini dikkate alırken organik hitini ve sitenin paravan olarak kullanılmadığını dikkate almanızda fayda var .
Bu konu ile iligili makale satanlar bir kaç şekilde davranmakta %90 ındanfayda alamazsınız ki bu durumların zaman içerisinde kurbanı olaraktan belirtiyorum.
Pr li yada dmoz lu bir siteye sahip olmak hatta almak çok kolay ve ucuzdur . Yeterki nasıl bir takip sistemi izleyeceğinizi bilmeniz gerekir. Konuyu dağıtmadan ifade edeyim. Tanıtım yazısı alacağınız sitelere bakın ilk sayfa genelde 5-6 yazı olur site ile alakalı sadece tanıtım ( spam diyebiliriz) amacı ile kullanılmış sayfalara yaklaşmayın. Zarar verir mi ? Faydası olabilir mi ? Bunlar çok göreceli kavramlardırki yazınıza gönderilen mesajlarda az çok belirtilmiş.
Sizin için önemli olan unsur şu olmalı paravan pr li bloglarda çevrilen makale işlerinden uzak durmanızdır. 10-50 arası ucuz bir backlink gibi ne olduğu bilinmeyen satışlar yerine konunuza yakın yakın olmasada HABER yada uzun soluklu kişisel bloglardan tanıtım yazısı almanızdır. Bu tip tanıtım yazıları aldığınızdada yok içinde 3 kelime çıkışı gibi aptalca şeylere takılmayın . Sitenizde bulunan herhangi bir yazıya biraz bir yorum ile kaynak link vermesi yeterlidir. Tanıtım yazılarınızda resim kullanın doğal olmasına önem verin.Tanıtım yazılarınızı sitenizdeki bir yazıyı alıntı göstererek kendiniz yazın ve ticaret yapacağınız kişilere gönderin. Konuyu baştan savma bırakmayın. Gerekiyorsa Profosyonel makale yazarlarına yazdırın/yazın.
Yazarken farkettim bu konuyu çok kısa olarak geçtiğimi , zaman içerisinde tanıtım yazıları alırken yaptığım çok fazla hatalar oldu. Ama herbirini tecrübe olarak değerlendiriyorum.