Dolandırılma sonucunda facebook konuşmalarımı delil göstererek dava açmıştım zamanında , fakat karşı kişi hesabını dondurup var olan mesajları sildi , 5-6 geçmişti , bilişim suçları büro amirliğine gidip suç duyurusunda bulundum konuşmızın SS leri ile birlikte , 8gun sonra evime yazı geldi , şikayetiniz uzere xxx xxxxx adlı şahısın (
www.facebook.com.tr) adresinde hiç bir veriye rastlanamadı yazısı geldi , birazdan bilgisayarda taratıp yazıyı konuya ekleyeceğim
Türkiyeyi bilişim suçlarında örnek gösterme bana. Ben toplayan topluyor dedim o veriyi istendikten sonra toplanır. Facebook elinde bütün verileri saklıyor emin olabilirsiniz buna. Ulaşamayan BİLİŞİM SUÇLARIDIR... Arkadaşımın babası msn hesabını çaldırdı 5 ay oldu şikayet ettiği çalan kişi msn adresine giriş yapıp sağdan soldan telefon numarası istiyor az sonra telefonuna mesaj gelecek "tamam" yazıp cevap ver gibisinden online oyunlara kredi yüklüyor.
Ve bilişim suçlarının hala eli boş olumsuz cevaplar. Bu bizimkilerin acizliği kimse kusura bakmasında