Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım anlamıyorum? Neyden bahsettiğimi anlamadın sanırım. Onca kullanıcının mesajını nasıl kaydetsin bilgisayarlardaki kapasideden bahsettin.
Daha geçenlerde facebook kullanıcılarından
GÜNDE 500TB VERİ TOPLADIĞINI BELİRTTİ bunlar, resim,video,yazı,yorum vs. vs. toplam kapasite verildi haberde internette araştırırsanız bulursunuz.
Yani anlatmak istediğim toplayan topluyor istenildikten sonra neden toplanmasın?
Ayrıca facebooka hemen şimdi bir resim yükle sağ tıkla özelliklerden resim linkini kopyala...
"http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/h..........1108235984_n.jpg"
Şeklinde,
Ardından bu resmi sil ve o linke kaç ay boyunca ulaşacağını kendi gözünle gör. Direk link ile yıllarca ulaşabilirsin resim sunucuda kalıyor silinmiyor. Sadece sizin hesabınızda görünürden kaldırılıyor. Bu en basit test ki bunun üzerine dava açan bir adam hatırlıyorum yurt dışında gizlilik ihlalleri sebebi ile.
Anlaşıldım sanırım?
Dolandırılma sonucunda facebook konuşmalarımı delil göstererek dava açmıştım zamanında , fakat karşı kişi hesabını dondurup var olan mesajları sildi , 5-6 geçmişti , bilişim suçları büro amirliğine gidip suç duyurusunda bulundum konuşmızın SS leri ile birlikte , 8gun sonra evime yazı geldi , şikayetiniz uzere xxx xxxxx adlı şahısın (
www.facebook.com.tr) adresinde hiç bir veriye rastlanamadı yazısı geldi , birazdan bilgisayarda taratıp yazıyı konuya ekleyeceğim