Arkadaşlar karamsar olmayın bu kadar sizler öğrencisiniz sokak serserisi değil. Elbette bazen yapmadığınız veya istemediğiniz şeylerden dolayı başımıza iş gelebilir ancak bu her yerde olur. Yok cono yok çingen yok hırsız vs. Bu heryerde var. Bunu yapması için cono olması gerekmiyor. İstenbul da günlük 500 vakaa var diye hiç yönümüzü dönmeyelim o zaman. Adana çok daha kötü. Mersin için illahlah dersiniz. Ama bu yerleri görüyorsunuz ki Osmaniyeden çok daha fazla tercih ediliyor. ODTÜ de kavgasız dövüşsüz gün geçmiyor. DTCF de bir gün rahat ders dinleyebilirsen şansılısın. Her yerin kendisine göre sıkıntıları olur. Siz gidip çingene mahallesinde gezerseniz usturayı da yersiniz. Osmaniye çok güzeldir. Havaların uygun olması nedeni ile yılın 12 ayına yakınında bir çok piknik alanlarına gidebilirsiniz. İllaki sosyal hayat olması için koca koca binalara gerek yok. Ben de KAdirli de yaşıyorum ve Ankaraya hiç özlem duymuyorum. İstanbula da hakeza. Yanıbaşımız daki Adanaya da. Çünkü sosyal aktiviteler sizin ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek ortamın varsa ne gereği var.

Siz dersinize çalışın sosyal ektivitenizi başka zaman yaparsınız.

2 yıldan fazla Ankara da kaldım öyle mükemmel bir aktivite ile karşılaşmadım. Konser se youtube var sanat derslerini pek sevmem. kurslar vs diyeceğim yok ama gezip tozmak için de illaki istanbul ve Ankara da yaşamak gerekmiyor.

Bir okulda da ölmek için illaki kötü bir okulda okumanız gerekmiyor. Güpe gündüz Türkiyenin en iyi bölgesi Antalya da okulda kurşunlar sıkılmıştı.

Her neyse siz gelin kaydınızı yaptırın sosyal aktivide de bulunur yapacak yer de bulunur gidilecek merak etmeyin.