Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş sen dediğimden bişey anlamamışsınki? diyorumki tutulmuş yabancıların senin programın mantıyla calışanlarla fiyatları bir tutmaki millet senden alsın memnun olursalar artır artırma diyen yok, ama sen kafadan para para diye tutturursan bu işe hiç girme daha programa şu özellik eklenecek diyosun ücret talep ediyosun bu ticarete yanlış bir stratejidir. Şu özelliği eklerim fiyat artar bunu eklerim fiyat artar yanlış düşünceler milleti aceleye getirip satmaksa amacın fikrini değiştir ben böyle gördüm yazılarından sakın karalıyor sanma eleştiriyorum bana yanlış gelen başkasınada yanlış gelebilir. İlk yazımda sana dedimki sürümünden kazan herkes faydalansın sen her bir kodunu paraya dökmüşken müşteri bulman zor olur demedi deme. Önce tutun sonra ticareti düşün mantıgın bu olsun diyorum halen bu programın değeri 10 tl olmaz diyosun bunlarıda herkese söylemem konularıma bak göremezsin yani.
Şimdi hocam öncelikle teşekkür ederim. İlk olarak yabancı programlarla fiyatı bir tutmuyorum fiyat çok çok düşük. Programa özellik eklemek için ücret talep ettiğim yok. Yukarıdaki arkadaşa onu dememin sebebi 10 blog desteklerse alırım gibi uçuk bişey söylüyor. Zamanla ben bu programı o seviyeye getirecem ve 10 blog destekler seviyeye gelene kadar birçok ek özellikler de gelecek. Basit 1-2 günde yapılacak bişey değil emek istiyor. Ve haliyle o seviyeye geldiğinde fiyat artar.
Mesela zengin metin editörü isteyen oldu ondan para mı istedim? yok...
Öyle para para gibi bi tavrım yok şuan yanlış anlaşılmış. 10 blog destek isteyen arkadaşa söylediğim ayrı bir olay.

Gördüğüm kadarıyla bu kategoride (Alışveri Bölümü) program fazla görünmedi diğer başlıklar arasında kayboldu. Acaba yanlış kategoriye mi konu açtım?
Bir kampanya yapalım millet görecek mi bakalım.
Bu mesajdan sonra gelen 5 kişiye program 10TL ye verilecektir.