AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internet bankacılığına giriş yaparken kontor gidiyor mu ? bilen varmı acaba
Arkadaşlar belirli bankaların wap şubelerine ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.
Benim bildiğim İş Bankası Ve Garanti Bankası (wap.isbank.com.tr wap.garanti.com.tr)

Gss konusuna gelince.ÖZELLİKLE Öğrenci arkadaşların dikkatlice okumasını tavsiye ediyorum.Sizinde canınız yanmasın.

2012 Ocak Son Gün GSS olmamak için Babamın Üzerine Kayıtlı Olduğumu Ve Öğrenci Olduğumu Kanıtlamak için Öğrenci Belgemle Birlikte Sgk ya gittim. Onaylattım Öğrenci Belgemi.Sonrada hiç hastanelik bi işim olmadı.

Haziran ayında bi rahatsızlık geçirdim.Acile kaldırıldım ve orada giriş yaptılar ama girişi öğrenci ve babamın sigortasını kullanmama rağmen GSS olarak giriş yaptırıyomuş sistem.

Sonrasında polikiliniğe sevk etti doktor. Giriş yaptıracaktım ki görevli sigortan yok dedi ve Ücretli muayene olmam gerektiğini söyledi.

Allahtan muayene olmamışım yoksa sigortaya Borçlanıyormuşum. (Ortalama 500 TL Civarı)

O Halde muayenede olamadan Sgknın yolunu tuttum. Tekrar onaylattım öğrenci belgemi ve provizyon (muayene olma hakkı) aldım hatta belgeledim.

Hastahaneye döndüğümde ise yine beni GSS ye düşürmüştü sistem.

o Halde Yine Sgk ya döndüm ve utanmadan ordaki çalışanlar (3 görevli) 88 li olmama rağmen hesap makinesi ile yaşımı hesaplamaya kalktı(25 yaşıma girdim mi girmedim mi diye).

O gün muayene olamadım. Ertesi gün yine gittim yine aynı senaryo ve gün sonunda halledildi muayenemi oldum.

1 Ay sonra Babamın bir telefonu ile şok oldum . Beni yine GSS ye düşürmüşler ve adıma 800 borç çıkmış.

Allahdan o sıralarda Ankara'ya gelmiştim ve en yakın Sgk ya gittim. Allahdan diyorum çünkü iş bilen çalışanlar vardı. Sağolsun görevli borcu iptal etti ve şu tarihe kadar yeni öğrenci belgesi getirmem konusunda bana bilgi verdi.

Siz siz olun işlemlerinizi mutlaka onaylatın. Asla tamamdır denildiğinde inanmayın. Koca SGK provizyon veriyo hastaheneye gidince kaydınız yok diyor çıktı elimde olmama rağmen.

Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin gerçekten. Ailemde yanımda olmamasına rağmen iğne ile 2 gün dolaşmıştım bu rezillik yüzünden.