gulmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

beceriksizler ordusu ile karşı karşıyayız. her guncellemede maile panel. admin bilgileri isatennirmi herkesten. guncelleme çıkar kayıtlı e-postalara benim bildiğim gönderilir. ama yok malesef becerecek adam. tutarlar bide benim mesajlarımı silerler. başka bişey demiyecem.

bide demiyorlarmı

Email gönderenler mesajımı alıntı yapsın arkadaşlar çoğu kişi paket çıktığından haberi olmuyor

Alanların mail adresleri ile ilgili banka oluşturmadınızmı arkadaşlar. tek tek böyle isteyeceğinize tek kalemde göndersenize, çok mu zor dağıtım grubu oluşturup göndermek. forumda da bu kadar sayfalar yazılmaz. bana gönder bana gönder. eeee benim haberim yoksa ne olacak. arada sorun bildirenlerin mesajları kaynıyor.

biliyorum bu mesajımda silinecek ama hadi hayırlısı bakalım. gören görsün hiç olmazsa
Panel bilgileri konusunda dediklerinizde haklı olabilirsiniz. Gönderin güncelleme dosyalarını uygulanışını yazın metin belgesine tek tuşla yollayın yüzlerce kişiye olsun bitsin yapsın herkes. Hem kendinize yük yapıyorsunuz hemde bu kadar kişiyi mağdur ediyorsunuz kaç gün. Herkes sitesinde belirli kısımları düzenliyor ek tablo ayarlıyor vs. vs. bir güncelleme haydaa herşey sıfıra dönüyor.

Gönderin güncelleme dosyasını herkes kendisi yapsın. Zaten hepsi webmaster burdakilerin. Güncelleme gönderdiğinizdede paneller not düşersiniz herkes mailini kontrol eder.