misoskian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dövme yaptırmak isteyen 2 defa düşünsün benim kolumda 12 yıldır dövme var..

dövme düşünüyorsanız kesinlikle deri altına yapılan dövmeyi tercih etmeyin veya kolayca çıkacak bir dövme yapın tecrübelerim e dayanakar söylüyorum kesinlik ve kesinlikle dövmeyi bir zaman sonra istemeyeceksiniz(eğer normal bir insansanız)

dövme yaptığım zaman 16 yaşındaydım ve o yaşın psikolojisiyle yaptırdım ama şimdi yaşım 28 şuandaki fikirlerim düşüncelerim çok farklı...

Şuan aynı sizinki gibi bir düşünceyle ve o günkü piskolaji ile bir şekil yaptırdım ama bugün hem görmekten sıkıldım hemde çok anlamsız gelmeye başladı.. şöyle düşünün çocukken misket oynamayı severdik şimdi çıkıp dışarı misket oynayan varmı buda aynı böyle bişey insan 30 yaşında da dövme yaptırır peki o dövme 40 - 50 yaşında ne olacak..

istemezsem çıkartırım gider diyenler için söylüyorum bilekten dirseğe kara olan dövmeyi 6000 - 7000 gibi bir ücretle çıkarıyorlar..
50 yaşındaki adamın yunus balığı yaptırdığını da gördüm, bir kızın gençliğinde beğendiği bir modelin fotoğrafını çekip (fotoğrafçıda bastırtıp) 15 yıl sonra dövmesini yaptırdığını da gördüm.

insanın hayali, düşüncesi, fikri belli bir dövme oluyor. kesin yaptırmalıyım diyor. bir insanın fikri işi yapmadan değişmez, işi yaptıktan sonra değişir. adam mutlaka bu olsun der, yaptırır. yaptırmadan önce doğru bir karar mı/yanlış bir karar mı diye düşünemez.

kısaca o işi gerçekleştirmeden fikrinin doğru mu/yanlış mı olduğunu bilemezsin.

20 yaşındaki insanla 50 yaşındaki insanın düşünceleri, fikirleri çok farklı oluyor ama düşünceler, fikirler değişecek diye de yaptırmamak olmuyor, yaptırıyorsun.

eğer hayalini kurduğunuz bir dövme varsa, mutlaka bu olsun dediğiniz yaptırın. yaptırmadan doğruluğunu bilemiyorsunuz.

umarım kendimi ifade edebilmişimdir.