Ingiltere lokasyon sunucu almayi planliyordum. Agirlikla yurtdisi firmalarla calisiyorum. Fakat ip blogu degisik olmasi acisindan ayni firmada birden fazla sunucu hesabi kullanmiyorum.
Firmaniz ile ilgili birtakim yorumlari okudum. 2010 yilinda birtakim sikayetler var hakkinizda fakat son donemde bir kayda rastlamadim.
Merak ettigim birkac soru var.
Oncelikle demo sunucu yonetim panelini inceleyebilirmiyim? normal sartlarda sunucularimi cpanel/whm ile birlikte aliyorum paneliniz yeterli gelir ise bunu almama gerek kalmayacaktir.
2. web sitenizde herhangi bir adres yada telefon bilgisi bulunmuyor. su sekilde bir mesajiniz var
Önemli Not : Sunucu teknik destek talepleri telefon ile güvenlik açısından kesinlikle verilmemektedir. Lütfen teknik destek taleplerinizi 7/24 destek sistemi üzerinden veya email aracılığı ile iletmeniz önemle rica olunur. fakat neticede telefon numaranizi yazmamanizi gerektirmez diye dusunuyorum.
Not: Web sitenizde iletisim linki bulunmamakla beraber footerde yer alan
http://www.idealhosting.net.tr/verimerkezi linkiniz calismiyor.
Merhaba,
Sunucu yönetim paneli sadece VPS'i fiziksel olarak yönetebileceğiniz paneldir. cPanel-WHM gibi bir hosting paneli değildir. Ekran görüntüsü :
http://screencast.com/t/snldHCJIurz
Sunucu ve hizmetlerimizde Telefon ile destek sağlamamaktayız. Bizle alakalı geçtiğimiz senelerde görebileceğiniz konu veya konularda genel olarak bunla alakalıdır, hiç bir zaman telefon desteği vermediğimizi belirtememize rağmen, bazı kullanıcılar hizmeti bunu bilerek almasına rağmen, problem varmış gibi dile getirmektediler. Linux , cPanel/WHM ve Directadmin konusunda 7/24 ücretsiz olarak optimize, güvenlik ve yazılım desteği sağlamaktayız. Bu tarzda ücretsiz bir hizmeti telefon ile eş zamanlı olarak sağlamamız şuan için mevcut fiyatlarda mümkün değildir. İlerleyen haftalarda kendi geliştirdiğimiz ve müşterilerimizin kullandığı panel üzerindeki iyileleştirme tamamlandığında, ek ücret ile telefon desteği alınabilecektir.
Hizmetlerimizi denemeniz açısından , farklı bir firmadan taşıma yapıldığı kanıtlanması halinde ilk 7 gün TR lokasyonda ücretsiz olarak sağlanabilir. Mesajda yer alan iletişim yollarından irtibat kurabilirsiniz.
Lokasyonların verildiği hizmetlerin veri merkez detaylarını bu sayfalarda "Network Hakkında" kısmından görebilirsiniz.
TR lokasyonda hizmetlerimiz Radore veri merkezi üzerinde kabinlerimizde yer alan kendi sermayemize ait sunuculardan sağlanmaktadır.