Bu kadar şeyi yazıp tartışma gibi bir niyetim yoktu fakat istediğiniz şeyler konuyla alakasız, insanların vakitlerini harcıyorsunuz, bu bölümün bu kadar hareketsiz olmasının sebeplerinden biride bu olsa gerek.
Bu bölümün bu kadar hareketsiz olmasını son yaşanan veri kayıpları ve açılan yarışmalardan üyelerin haberdar olmamasına bağlıyorum ben. Logo yarışması açan kişinin logosunda görmek istemediği materyalleri belirtmesi en doğal hakkı. Yarışma şablonu örneğinde de ek not olarak belirtilmiş zaten.
Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler; (Yapıt olarak hoşunuza gitmeyen stiller, görmek istemediğiniz veya ilgilenmediğiniz grafik biçimleri)
200 liraya web sitesi yapılan bir piyasada çoğu kendisi de grafik tasarımcı olmasına rağmen kendi bakış açısından farklı, daha özgün ve yaratıcı fikirler ortaya çıkar ümidiyle yarışma konuları açılıyor burada. Yarışma düzenleyen ve katılan her iki taraf için de burası bir velinimet. Yazışmaları kişisel polemiklere çevirmemek için biraz daha hoşgörülü olmak lazım.