Yapabileceğimi göstermek adına 3 adet blog sistemini programa ekledim. Kime hangi blog sistemi lazımsa programa ekleyebilirim.
39$ diyen arkadaş ben programı 50TL fiyattan satışa çıkarmıştım onun için demişti. Fiyatı zaten düşürdüm şuan 25 TL ama programı geliştirince illaki fiyatını arttıracam. Şimdi alanlar karlı çıkacak. 10TL olmaz kusura bakmayın bu programın değeri 10TL değil.
sql ile bağlantı değilde xml ile yaparız her türlü sistemden veri alabilirsiniz.
proxy desteği de bir sonraki sürümde yapılacaklar arasına yazdım.
10 tane blog sistemi eklerim sorun değil ama bu program 10 blog sistemini desteklediğinde fiyatı 25 olmaz

Program şifreleri hafızada tutmuyor sizin bilgisayarınızda tutuyor. Çalma gibi birşey kesinlikle yok, yukarıda anti virüs sonuçlarını verdim. Anti virüs programlarına ne kadar güveniyorsanız o kadar güvenebilirsiniz.
PM ile gtalk veya msn bırakabilir misiniz bi görüşelim.
Hocam siz de gtalk veya msn bırakabilir misiniz? Makaleleri kayıtlı tuttacak bir sistem istiyorsunuz. İstediğiniz siteleri seçip sadece onlara gönderme özelliği zaten var.
hocam senin için 10 blog sorun değilde bizim içinde ona verilecek para sorun değiltir.
bu programı şuan alsak güncelleme sözü veriyorsan bu isteklere karşılık alırım ben 1 adet.