Merhaba arkadaşlar daha yeni aldığım concord smartpad 7 tabletimi satmak istiyorum.Satmamın sebebi ise kullanmaya fırsatım olmuyor.Çok uzatmadan özelliklerine geçeyim.

Cortex A8; GPU: Mali-400 Multitouch çoklu dokunmatik ekranı ile hassas dokunmatik keyfini yaşayın.1.2- 1.6 GHz hızı 8 Gb dahili hafızasıyla Film,Müzik,Resim ve Oyunlarınızdan kısmayın sınırsızı zorlayın. Android 4.0 Ice Cream Sandwich sürümü, 800 x 480 çözünürlükteki yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranı ile mükemmel internet deneyimi sunuyor. Web sayfalarını rahatlıkla açan tabletiniz ile internet üzerinden banka işlemlerini kolaylıkla halletmenizi sağlayacak. Outlook,Hotmail,Gmail,Yahoo vb.ile E-posta gönderip alabilir, çevrimiçi dergi ve gazete okuyabilir, Facebook,Msn, Tweeter, Skype gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, web sayfalarında, Youtube' tan istediğiniz videoları izleyebilirsiniz. Video izlemek,oyun oynamak,internette gezinmek için gerekli olan Adobe Flash 11 ve üzeri programı tabletinizin içinde gelecektir.Flash desteği ile internette özgürüğünüz kısıtlanmasın.3D oyun oynamanın keyfini yaşayın.

GENEL ÖZELLİKLER

İşletim sistemi : Android 4.0 Ice Cream Sandwich (Güncellenip Yükseltilebilir)

İşlemci çatısı : Arm A10, Cortex A8

İşlemci hızı :1.2 - 1.6 Ghz

Ekran : 7.0 inch ( 16:9 rasyo ) Kapasitif Çoklu Dokunmatik Ekran (5 Noktadan)

Bağlantı : WiFi (IEEE 802.11 b/g)

3D : GPU (3D görüntü işletme özelliği): Mali- 400 MHz

HD destek : Full HD 1080p Oynatma +HDMI Çıkış Outstanding Super HD 2160P/3D Film video decoding

Ram : 512 MB DDR3

3G Modem : Var (Takılabilir )

Bellek : 8 GB (microSD ile 32 GB'a kadar destekler)

Renk : Siyah, Beyaz

Ekran

Boyut : 7inch

Rasyo : 16:9

Teknoloji : TFT-LCD

Çözünürlük : 800*480

Dokunmatik : A+ Kapasitif Multitouch

Çoklu dokunmatik : Multitouch 5 Nokta

BELLEK

Dahili bellek :8GB

Harici bellek : Micro SD kart (32GB'a kadar destekler)

Kendi çektiğim tabletin videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=v5VBamJC_oc

-Hiçbir arızası yoktur ve garantiye hiç gönderilmedi.Üstünde ki jelatin bile duruyor.

İstenilen fiyat: 200 TL

Ciddi alıcıların ilgilenmesi rica olunur.

Sahibinden İlanı için buraya tıklayınız.