Ingiltere lokasyon sunucu almayi planliyordum. Agirlikla yurtdisi firmalarla calisiyorum. Fakat ip blogu degisik olmasi acisindan ayni firmada birden fazla sunucu hesabi kullanmiyorum.

Firmaniz ile ilgili birtakim yorumlari okudum. 2010 yilinda birtakim sikayetler var hakkinizda fakat son donemde bir kayda rastlamadim.

Merak ettigim birkac soru var.
Oncelikle demo sunucu yonetim panelini inceleyebilirmiyim? normal sartlarda sunucularimi cpanel/whm ile birlikte aliyorum paneliniz yeterli gelir ise bunu almama gerek kalmayacaktir.

2. web sitenizde herhangi bir adres yada telefon bilgisi bulunmuyor. su sekilde bir mesajiniz var Önemli Not : Sunucu teknik destek talepleri telefon ile güvenlik açısından kesinlikle verilmemektedir. Lütfen teknik destek taleplerinizi 7/24 destek sistemi üzerinden veya email aracılığı ile iletmeniz önemle rica olunur. fakat neticede telefon numaranizi yazmamanizi gerektirmez diye dusunuyorum.

Not: Web sitenizde iletisim linki bulunmamakla beraber footerde yer alan http://www.idealhosting.net.tr/verimerkezi linkiniz calismiyor.