Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün blogları ekleyinki listeye 3 blogla sınırlı kalmasın yoksa 3 tane bloga girip cıkmak çok zor bişey değil ama 10 bloga 20 bloga yada 100 bloga login olup yazı atmak ölüm. Ayrıcada kimi bloglar etiket kabul etmiyor yada kategori seçtiriyor önünüzde böyle engeller var fakat programcısınız heraldeki aşacağınızı düşünüyorum c ilemi yoksa vb ilemi yazdınız? sonrasında dediğiniz gibi o adamlar gelişmişken 39$ demiş arkadaşın biri sanırım gece gece yanlış görmüşte olabilirim, ilk etapta onlara göre kıyaslarsanız onlar pro diye kendiniz söylüyosunuz pro derken satışları var bir potansiyelleri var dolaysıyla her programcı satış yapamaz sebebi ise herkesin yetenekleri stratejileri farklıdır. Sürümünden kazanmak gibi düşünceniz hiç olmadımı biraz geniş düşünün 10 tl yapıp 100 kişiye vermek var 25 tl yapıp 5 kişiye vermek var hangisi mantıklı? bunun sermayesi nedir? bir kere yapıyosunuz sonra ek güncelleştirmelere gidilebilir. 10tl ye vermezseniz nolur bişey olmaz daha çok kişi alabilecekken alamaz siz çok satacakken satamazsınız durum buyken sizin için söylüyorum yanlış anlamayın program durdugu yerde parada kazanmaz size referansta olmaz umarım anlamışındır nedemek istediğimi kolay gelsin zeki düşünen insanları severim.
Yapabileceğimi göstermek adına 3 adet blog sistemini programa ekledim. Kime hangi blog sistemi lazımsa programa ekleyebilirim.

39$ diyen arkadaş ben programı 50TL fiyattan satışa çıkarmıştım onun için demişti. Fiyatı zaten düşürdüm şuan 25 TL ama programı geliştirince illaki fiyatını arttıracam. Şimdi alanlar karlı çıkacak. 10TL olmaz kusura bakmayın bu programın değeri 10TL değil.

Divxci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proxy desteği varmı demek istiyor ve doğru diyor. yüzlerce bloga aynı ip ile aynı yorumları göndermek tabiki dikkat çeker. blogların kapanma ihtimali yükselir.

Progam şu şekilde olsaydı ben alırdım.
Sql desteği ile konu/içerik çekilebilseydi.
Proxy desteği olsaydı.
10 a yakın blog alt yapısı olsaydı.

Ayrıca sormak istediğim. kullanıcı adı, blog adresleri, ve şifreleri hafızada tutuyormu. Birde bunun güven tarafı var tabiki. nasıl güvenip te bloglarımızın şifrelerini yazıcaz
sql ile bağlantı değilde xml ile yaparız her türlü sistemden veri alabilirsiniz.
proxy desteği de bir sonraki sürümde yapılacaklar arasına yazdım.
10 tane blog sistemi eklerim sorun değil ama bu program 10 blog sistemini desteklediğinde fiyatı 25 olmaz
Program şifreleri hafızada tutmuyor sizin bilgisayarınızda tutuyor. Çalma gibi birşey kesinlikle yok, yukarıda anti virüs sonuçlarını verdim. Anti virüs programlarına ne kadar güveniyorsanız o kadar güvenebilirsiniz.
PM ile gtalk veya msn bırakabilir misiniz bi görüşelim.

WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy desteği ekleyip profesyonelleştirirsen;

WordPress
Blogspot
Tumblr

İşimi görecektir. Proxy desteğinin yanında şu özelliğide ekle bence;

Örneğin 3 site varsa, tick atarak hangilerine & hangisine atabileceğimizi seçebilelim.
Programda makale gönderim bölümleri olsun. Örneğin ben programa 30 adet linklendirilmiş haliyle (html dilde) yazı girmek istiyorum. 30 makaleyi girebileceğim şekilde bir kısım veya spin gibi ayırma yöntemi olsun bir pencerede.

Program makaleleri saçarak göndersin, kafasına göre değil.

Mesela ben 15 tane blogspot 15 tane wordpress 15 tane tumblr site girdim programa. 30 tane de makale girdim. Veya 35, hiç farketmez.

Mesela 1. makaleyi blogspot 1'e, 2. makaleyi wordpress 1'e, 3. makaleyi tumblr 1'e, 4. makaleyi blogspot 2'ye, 5. makaleyi wordpress 2'ye, 6. makaleyi tumblr 2'ye şeklinde göndersin.

30 makale yide gönderdikten sonra başa sarsın yani 1. makaleye gelsin. Ancak hangi blogspot, wordpress, tumblr varsa sırada ona gönderim yapsın. Yani atıyorum sırada 13. blogspot varsa ona gönderim yapsın.

Bu özellikleri ve daha fazlasını programa yapabileceksen satın alabilirim.

Ancak yapamam diyorsan mesajımı alıntı yap, ben kendi elemanıma yazdırıyım.
Hocam siz de gtalk veya msn bırakabilir misiniz? Makaleleri kayıtlı tuttacak bir sistem istiyorsunuz. İstediğiniz siteleri seçip sadece onlara gönderme özelliği zaten var.