Arkadas odeme icin gerekli banka bilgilerini gonderdi fakat odemeyi yapmadan once (sabit) bir telefon numarasi uzerinden gorustukten hemen sonra odemeyi yapacagimi beyan ettigim ve 2 defa sabit numara icin PM gonderdigim halde olumlu bir yanit alamadim. sabit bir telefon numarasi aldiktan ve gorustukten hemen sonra odemesi yapilacaktir.
Arkadaşa daha önceden de belirttiğim üzere r10'a günde bir en fazla iki defa girip bakıp çıkıyorum. O yüzden mesajlarına ancak cevap verebildim.
Bu durumda ödeme yapmassanız bence ceza alabilirsiniz.Kaldıki ben bir ürün satsam kimseye netten sabit numaramı vermem.İlk defa sizden duydum sabit numarasını napıcaksınız dolandırıcılık filan yaparsa evinimi basıcaksınız?
Konuda siteyle ilgili tüm detayları verdim. Kendisinin isteği üzerine bilgileri ve daha sonradan istediği bilgileri de özel mesajdan gönderdim. Muhtemelen bugün arayacaktır görüşürüz de. Benden yana bir sıkıntı yok, arkadaştan yana da olacağını sanmıyorum. Ancak cevabınız için teşekkürler. Hayırlı günler dilerim.