O_o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fenerbahçe taraftarlığı ile Alex taraftarlığı diye ayırıyorum artık. Herkes haddini bilecek kimse Fenerbahçe 'den üstün değildir. Sahte taraftarlar yıllardır belli ediyor kendini Galatasaray maçında Alexsiz kadro açıklandığında Alex olmadan olur mu ya yok şöyle yok böyle diyenler maç sonrası böyle kadro mu olur diyor. Herkes antrenör bu ülke de. Hocanın kararı neyse doğrudur adam onu hergün kaç saat görüyor sizin gibi 2 saatlik maçtan maça değil. Son yazdıkları kendisini bitirdi, yönetim de onay vermiş ki kadroda değil.
Sorunda burda zaten takımın hazır olmadığını biz görüyoruz bu adam nasıl göremiyor ? Takım hazır değilken alex'i kesmek nedir ? Hadi rakip takıma göre 11 dizersin almazsın anlarız 18'e almamak nedir ? Takımda oyun kurabilen emre vardı gönderdi şimdi alex kaldı onuda yol veriyor bu takımda oyunu kim kuracak mehmet topal'mı selçuk'mu ? Türkiye'de alex'i beğenmeyen tek adam aykut kocaman

Alex'siz oynamaya alışmayız diyoruz alexsiz kadro kurmuyoruz.

Fransa gol kralı niang geldi rahat 10-15 maç sol'da oynadı.
Yine Fransa gol kralı geldi sol'da oynamaya başladı
Sağ kanat krasic alıp maçı değiştirsin diye sol'a almak
Hazırlık maçlarında bile oynatmadığın adamı şl maçında oyuna almak

Hiç maç izlemeyen adam bile çıkıp bu yazdıklarımı yapmaz ama aykut paşa döktürüyor.Derdin ne diyenler olabilir tek derdim Korkak futbol oynatan adam istemiyorum.