Mezuna bıraktık bakalım alt yapı var Matematik ile Kimya'da .. Fizik , Biyoloji ve özellikle Geometri netlerimi nasıl artırabilirim ..
-Geometri netini bol bol soru çözerek
-Fizik netini fiz 1 ise kitap okuyarak ( illa fizik kitabı değil ) fiz 2 ise tüm formüllere hakim olarak nerede hangi formül uygulayacagını bilmen gerekir.
-Biyoloji'de ise bol bol tekrar yaparak ayrıca üstüne testte çözersen tadından yenmez
Mat 1 çalışmak için ne tavsiye edersiniz beyler?
-Mat 1 ' i gerçek hayata yor.Soruları gözünde canlandır ali bilmem kaç faizle para yatırıyorsa sanki kendi parammış gibi hesapla çöz.
Akıllı olun öğretmenlik yazmayın. Benden de bir tavsiye oğluna kızına borç olsun.
-Öğretmenlik yazmayın katılıyorum aç kalırsınız ... En iyi koşulla hareket edip düşünücek olursak bir dershaneye girer 300-400 TL ' ye eşek gibi çalışırsınız ilerde isim yapmak için ve alacağınız para max 1000-1500 TL civarı olur üstünü almazsınız.
-Bizim dershanedeki hocalar 3-4 bin TL alıyormuş diyenler uyanın artık dershane hocaları kendi dershanesin reklamını yapıyor benim dayım hatrı sayılır bir dershanede çok üst düzey bir konumda oradan biliyorum.Dershanedeki şube müdürü gibi değil genel olarak dershanenin hissedarı Türkiye'nin Dört Bir yanında bulunan ünlü bir dershane ama hocalara max 2 bin TL o da taş çatlasın veriyorlar...