ilk olarak gerçekten konu başlığını gördüğümde gülme krizine girecem diye düşünmüştüm fakat olayı okuyunca cidden olayın farkına bende vardım . ilk olarak şu tahmini yürüttüm izlediğiniz bir şey sizi etkilemiş olabilir fakat varlığından eminim dediniz bence bir kaç hoca'ya gidin bu arada arkadaşımız ''Cin suresi, Nas suresi ve Ayet-el Kürsiyi dilimizden eksik etmememiz lazım.'' demiş çok haklı heleki Ayet-El kürsi .
Ben cinlere inanan bir insanım, İslami kaynaklardan da yeterince bilgiler aldım, Bizden daha önce dünyada var oldukaları kesin kaynaklarda yazıyor bu işin inanış boyutu zaten inanıyordum fakat herşey üzerine yemin edebilirim orada birşey vardı şimdi hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor gözlerim yaşarıyor. Sabah kalkıp işe geldiğimde biraz uyku sersemliği vardı pek takmadım ama ilerleyen saatlerde iyice kafamda aydınlanmaya başladı dün gece yaşadıklarım.
Birde sabaha karşı gördüğün rüyalar gerçeğe çok yakındır diyen arkadaşlara şimdiden cevap vereyim kendimdeydim, öyle böyle değil kesinlikle kendimdeydim sürekli gözlerimi açıyordum niye uyuyamıyorum l.an diye kendime kızdığımı bile hatırlıyorum. ve işin ilginç tarafı çocukluğumdan beridir okuduğum uyku duasını okuyunca uyudum hemen. hatta yazayım buraya;
7-8 yaşımdan beri okuduğum uyku duasıdır.
Alıntı
YATTIM ALLAH KALDIR BENİ
NUR İÇİNE DALDIR BENİ
CAN KAFESTEN AYRILINCA İMAN İLE GÖNDER BENİ
YATTIM SAĞIMA DÖNDÜM SOLUMA
İNANDIM SÜBHANIMA SARILDIM KURANIMA
KIRK YANIM KIRK ATLI KIRKIDA MUHAMMED ADLI
YASİNİM KİLİT AÇTIM GÖK KAPISINI
MÜMİNLER NAMAZDA HEPSİ HAKKA NİYAZDA
BU DUAYI OKUYAN CENNET KUŞCAĞIZIDIR
YATARIM ALLAH KALKARIM İNŞALLAH
KALKAMAZSAM EŞŞHEDÜELLA İLA HE İLLELLAH VE EŞHEDÜ ENNMU HAMMEDEN ABDÜHU VE RESULUHU
YATTIĞIM SAĞIMA DÖNDÜM SOLUMA
MELEKLER ŞAHİDİM OLSUN DİNİME İMANIMA
YATTIĞIM MEKANIMA...