Merhaba arkadaşlar bazı tatsız olaylar yaşandığı için serveri satmak istiyorum kesinlikle serverle alakalı değil şahsi bir durum isteyen olursa anlatabilirim alan kişiyle alakası olmayacak durumlar evet anlatıma geçmek istiyorum.
Oyun
https://www.r10.net/oyun-sunucusu/830...izmetleri.html bu konudaki arkadaşın 150 tl lik paketi alınarak kuruldu konu sahibinin banlanma durumu
kişiyin kişiliğine saldırmaktan, onurunu zedelemekten, bir r10.net platformu moderatörü ile direk ve dolaylı yoldan alaycı tavırlarınızdan dolayı ayrıca banlıyorum.
Sebebi budur yanlış anlamasın kimse sattığı malla ilgili bir problem yok
Oyun üzerinde değişiklikler yapıldı
- 75 Level başlangıç yapıldı
- 2 T para ile ve para düşme oranları arttırıldı tamamen vs lik bir server
- Vip sistemi eklendi
- Efsun sistemi eklendi
- Renkli yazı sistemi eklendi
- Np sistemi eklendi
Yani büyük uğraş ve emek var
Ayrıca sitenin hit alma durumu çok iyi
www.pvpserverler.org sitesinde sabit konumuz var ve 20 gün daha süresi var bunun içinde eklentilere ücret ödediğimiz gibi ayrıca ücret ödendi
sabit olarak gün içinde 80 90 online oyuncusu var server düzeni değiştirilmesi ve sıfırlanmasının üstünden 3 gün geçti 3 günde gelen sabit online sayısıdır bu ve ilgilenmiyoruz event vs yapan yok ona rağmen bu durumda
NOT : KESİNLİKLE EDİT İTEM SATIŞI OLMADI !
Site :
www.jetmt2.com
Hit durumu :
http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/jetmt2
İstenilen Fiyat : 150TL ( Pazarlık Sünnettir )
Arkadaşlar ölü fiyattan bırakmayacağım verilen emek büyüktür reklam fiyatı sistemin fiyatı ve eklenti fiyatı bile şu verdiğim fiyatın çok üstünde oluyor o yüzden istenilen fiyatın çok altına inmem satılmazsa bile 5 10 gün sonra sabit 100 online olacağı için ilgilenirim ve 200 250 de satışa çıkarırım.
Sunucunun uptimesi 4 gündür rebootsuz açık durumda filesin uyku problemi yada saldırı alma gibi bir durumu yok resimdeki gibi kesintisiz 4 gündür sunucu aktif sorunsuz.

Not : sunucuyu taşıyınca oyuncu kaybetme derdiniz yok çünki packe giris.jetmt2.com olarak yazdık ip mizi ve bu domaini sunucu ip sine yönlendirdik sizde sunucu ip nize yönlendirirsiniz böylece kesinti yaşatmadan direk geçiş yaparsınız kimsede etkilenmez.
- Server sağlam gelirli siteylede takas edilebilir.