kscmersin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk defa buturun bi mesajını beğendim
AySiMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- TR ye vergi vermiyorsunuz zaten. Bunu belirtmenizin amacı bakın ben KDV siz daha ucuza hizmet verebiliyorum gelin benden alın demek ve reklam içindir.
2- KDV yi müşteriniz öder ve siz devlete ödersiniz. Sizin asıl ödediğiniz vergi gelir vergisidir. Yurt dışında gider gösterebilmek son derece kolayken TR de extra pek çok sorun ve ek vergiler mevcuttur. TR şartlarında kazanmadığınız paranın vergisini, yurt dışında kazandığınız paranın vergisini ödersiniz.
3- Kara kaşa kara göze gelmeyen müşterilerinizden bazılarının bu şekilde ödemelerde sorun çıkarmasına gülü seven dikenine katlanır mantığı ile yaklaşmak durumundasınız. Öyle TR müşterileri çok uyanık, bakın böyle yapıyorlar diyemezsiniz. Herkes bilirki paypal ödemelerinde ortalama %3 zararınız bu tip nedenlerle mevcuttur ve bu durum yeni bir şey değildir.
4- 1. yanıt aynen geçerli.
5- 1. yanıt aynen geçerli. Hatta özellikle doğrulamışsınız.
butur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CMSsonic basit kurallarla holdingcilik oyunlarınla bu kategoriyi gerçekten kirletiyorsun artık.

Her 1 olayda 1 konu açılmaz ki.

Bir karar ver. Holdingcilik mi oynayacaksın, yoksa forumculuk mu?

Aşırı tezat hareketler içindesin.

Sürekli göze batmak çok da iyi birşey değil.

Merhaba
Baya merakli varmis, info yu yaptiniz taraf tutma acik arama, bilmem neler, madem biliyorsunuz yapin, alin disbrutorlük yada partnerlik, buyurun piyasa sizin olsun

23-08-2012 TARİHİ İLE TÜRKİYEYE CPANEL SATIŞI SÜRESİZ DURDURULMUŞTUR
HAYIRLI OLSUN BU KONUNUN YÖNÜNÜ DEGİŞTİRMEK İSTEYELERE TEŞEKÜR EDEBİLİRSİNİZ