Peki haksılısınız hiçbir benzerlik yok, link attıgım kişiler ve sanırım benim gözlerim ve aklımda sorun var biz bir benzerlik olmadığını söylemekteyiz yanılmışız tamamiyle farklı ve kendiniz tarafından yazılan cümleler bunlar.
Ek olarak benim müşterilerim ile ilgilenmek(daha doğrusu teknik destek) sunmak gibir zorunluluğum yok.
Bunu hizmet sözleşmesi hazırlarken esinlendiğin yere baksaydın rahatlıkla görebilirdin
Müşterilere teknik destek sağlamamayı başkalarından müşteri ile uğraşmamaya tercih ederim sizede bunu tavsiye ederim
tekrardan hayırlı satışlar
konuyu şimdide olmadı döngüsüyle kendi tarafınıza çekmeyemi çalışıyorsunuz?
xlenonz ile görüşmemizde zaten arkadaşın yüzüne söledim yorumlarda okuyabilirsin o kısmı anlatım ve nedenninide belirttim hoşuma gitmişti ve bana bunu sölediği içinde teşekkür ettim ve düzelttim.
Senle ilgili konumuz daha farklı xlenonz da aynısını kullandım, sende ise olmamış bir şeyi olmuş gibi gösteriyorsun.Her sunucunun hizmet sözleşmesindeki benzerlikler gibi...
müşterilerle ilgilenmek demek teknik destek demek değil, satış yapmak sunucuda geliştirmek sunucu optimize etmek bakım yapmak v.b. ordada küçük çaplı bir bakışla bakmışsın

.Daha size yorum atma gereği görmüyorum.İlginiz için teşekkür ederim.