nurulmac11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tepki göstermeye tepkim yok benim. sadece işe yarayablecek tepki gösterilsin diyorum.yani twitter gibi sosyal alanlarda gösterilen tepki daha çok yankı bulur. o ttler haberlerde de çıkıyor yanılmıosam denk gelmiştim. yani lafım sadece fbde bir yayın paylaşıp kendini kahraman ilan edenlere..

ekleme: ha bir de bunların şu türleri var
"qahroLsun pkk"
vs. bunlar tam çıldırtmalık zaten.
Bu haykırışta ki harfleri yazabilecek kişilerin yaş aralığı 12-16 arası sanırım +18 bir kişinin bunu kullanması imkansız gibi bir şey. Arada tek tük olur. Senin arkadaş ortamın 12-16ysa sorun burada değil senin arkadaşlarınla çözülür. Konu açma gereği yoktu yani !

Benim arkadaşlarımın hiç böyle bir şey böyle harf kullanıp cümle oluşturup paylaşmıyorlar sorun eğer bunu paylaşan senin arkadaşınsa , senin arkadaşlarında mı yoksa sessizliğe boyun eğmemek mi ?

Sen senin arkadaşlarında sorunun olmadığını söylüyorsun , internetten vatan kurtarma diye birşey diyesun kullanıyorsun.

Senin arkadaşların dediysem bunları fb aracılığıyla gördüğünü ilk konuda söyledin doğal olarak bunu paylaşanlar ya arkadaşların veya beğendiğin sayfalar. Buradan senin arkadaşların dedim.

Konuyu açmakta ki amacını anlamadım , r10'da biri mi kullandı yoksa arkadaşlarından biri mi kullandı eğer arkadaşlarınlaysa o kelimelerin kullanışını onunla tartışman daha mantıklık olduğu düşüncesindeyim.

Arkadaşında değilse de sen böyle harf kullananları kendileriyle konuşmalısın.

Alıntı
lütfen hemen beni vatan halini ilan etmeyin cidden bunun ne yararı var ?
Biz ne kadar onları bez parçasını gördüğümüzde sinir oluyorsak , onlarda bizim bayrağımızı gördüklerinde o kadar sinir oluyorlar. Bayrak asmak bile bir tepkidir. Yani yararı var.